Transport si retururi

MagazInstant.ro va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare: 

ROMANIA

Fan Courier avand costurile pentru transport la domiciliu:

20 de Lei – pentru comenzi de pana in 200 de lei

Gratuit – pentru comenzi ce depasesc suma de 200 de lei


In cazul de kilometri suplimentari MagazInstant nu isi asuma plata.


Worldwide

Fan Courier avand costurile pentru transport la domiciliu:

75 de Lei – pentru comenzi de pana in 1000 de lei

Gratuit – pentru comenzi ce depasesc suma de 1000 de lei


LIVRARE


ROMANIA

Termenul de livrare al produselor este de 1-2 zile din momentul in care primiti confirmarea comenzii pe adresa de email. Nu ne asumam intarzierile provocate de firma de livrare.
Livrarea se realizeaza intre orele 09:00-18:00 Luni-Sambata.

Worldwide

Termenul de livrare al produselor este de 3-6 zile din momentul in care primiti confirmarea comenzii pe adresa de email. Nu ne asumam intarzierile provocate de firma de livrare.
Livrarea se realizeaza intre orele 09:00-18:00 Luni-Sambata.


RETUR
MagazInstant.ro va pune la dispozitie o perioada de 7 zile calendaristice de la momentul primirii produselor achizitionate, timp in care ne puteti comunica faptul ca doriti sa optati pentru un retur. Pentru a imbunatati pe viitor experientele dumneavoastra si ale celorlalti clienti, apreciem ca returul sa fie insotit si de motivele care au determinat aceasta optiune.

Pentru produsele sigilate(tiplate) dreptul de retur este valabil doar daca produsele sunt nedesfacute, exact asa cum le-ati receptionat. Pentru testerele care nu sunt sigilate, returul se poate face in conditiile in care testerul nu a fost consumat mai mult de 1% din cantitatea totala a parfumului si produsul se returneaza in cutia originala, cu toate accesoriile primite in cazul livrarii.

Ce trebuie sa faceti pentru a semnala un retur? Trebuie sa ne anuntati dorinta dumneavoastra de a face retur prin intermediul unui e-mail la adresa: contact@magazinstant.ro sau printr-un apel telefonic la numarul: 0735655197, in care sa ne comunicati numele de pe care s-a efectuat comanda, numarul comenzii, dar si al produsului pe care doriti sa-l returnati.

Plata sumei aferente produsului se va face exclusiv prin intermediul firmei de curierat.

Atentie: Selectati ca modalitate de plata a coletului trimis catre noi „plata ramburs” – curierul va receptiona contravaloarea produsului si va va rambursa suma fizic. Totodata, coletul va fi verificat pentru a ne asigura daca produsele expediate de dumneavoastra sunt in acelasi stadiu in care au fost expediate, cu acelasi ambalaj si fara defecte optice. In cazul in care produsele nu sunt ambalate corespunzator si ajung deteriorate, ati livrat altceva decat produsele primite sau ati consumat mai mult de 1% din cantitatea acestora, ne oferim dreptul de a va refuza returul.

PROCEDURI DE RETUR
Daca doriti restituirea contravalorii produsului, este obligatoriu sa ne trimiteti produsul prin firma de curierat partenera(Fan Courier) la adresa specificata pe AWB-ul receptionat impreuna cu comanda si sa specificati in clar restituirea banilor catre dumneavoastra tot prin curier(plata ramburs). Dupa indeplinirea acestei etape, urmata de confirmarea returului si a integritatii produsului primit, magazinul nostru isi insuseste responsabilitatea de a va returna banii in cel mult 14 zile lucratoare.

COSTURI PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR
Conform politicii magazinului nostru, este necesar ca transportul pentru returul produsului sa fie efectuat prin intermediul unei companii de curierat. Costurile pentru retur vor fi suportate integral de catre client.

CONDITII DE RETUR
Produsul returnat nu trebuie sa prezinte semne de uzura, atat la exterior cat si la interior

In momentul in care va ocupati de predarea produsului catre firma de curierat, acesta trebuie sa fie impachetat in mod corespunzator, in ambalajul original, cu toate etichetele atasate.